RSS 2.0

Några dagar i en vecka i början av juni hade min väderstation hakat upp sig. Det var tämligen varmt då och nu vet jag egentligen inte om dagens notering är varmast i juni 2015. Men det har väl närmast en "akademisk betydelse".
 
Hursomhelst så noterades 24,4°C nu kl 17:50. Det kan nog bli några tiondelar till innan dagen är slut.
 
Prognos från Vackert Väder: (obs att prognoser är färskvara!)
 
Som synes har vi en prognos som säger 22 grader idag och det har ju redan blivit ett par grader varmare än så. Mot slutet av veckan lovas ännu varmare så vi kanske rentav spräcker 30-gradersstrecket på lördag.
 
Se även mitt inlägg från 24 juli förra året.
 
Tidigare rekordnoteringar från min väderstation på #Granudden i #Färjestaden på #Öland.

Direktlänkar       Inlägget: Permalink   Kategorin:   Kommentera inlägget! 
Kommentarer  I bloggen:  0   Trackbacks:  Trackback 
Om Bloggen:   Hemsida:
Tjänster Bloggportalen  Twingly  Bloglovin  iGoogle  FeedBurner  Nyligen 


  
Det har varit känt sedan några dagar tillbaka, men hoppet har levt. Nu börjar vi närma oss facit, vilket innebär att vi nog får finna oss i att Midsommarafton på Öland sannolikt blir en regnig och mulen historia, i vart fall de närmaste timmarna. Här är radarläget kl 1045...
 
 
Prognosen ser heller inte speciellt upplyftande ut, kolla här på sajten "Vackert väder" (vilket idag inte stämmer något vidare). Dock finns en antydan om viss ljusning på eftermiddagen, sådär efter kl 16. Så särskilt varmt blir det dock inte... Vädret vid min sommarstuga i Färjestaden kan du hålla koll på via sajten www.granudden.info .
 
Än så länge är jag ensam midsommarfirare här på Granudden. Men det är ännu förmiddag så någon granne kanske kommer ändå. Badgästerna lär avvakta något mera behagliga vattentemperaturer i Kalmarsund.
 
#Granudden #Färjestaden #Öland #Väder #Midsommar

Direktlänkar       Inlägget: Permalink   Kategorin:   Kommentera inlägget! 
Kommentarer  I bloggen:  0   Trackbacks:  Trackback 
Om Bloggen:   Hemsida:
Tjänster Bloggportalen  Twingly  Bloglovin  iGoogle  FeedBurner  Nyligen 


  

Min profilbild

Det här är en loggbok över min trädgård på Öland. Ibland har jag åsikter (mer eller mindre genomtänkta) om tingen omkring oss - mina högst personliga tankar (jag är ingen proffstyckare).


  Prenumerera med RSS