RSS 2.0

Kl 16:27 idag Midsommarafton den 25 juni 2010 var temperaturen 24,1 grader Celsius. Det är årets hittils högsta noterade temperaturGranudden i Färjestaden. Dessutom är det den högsta juni-temperatur som noterats, sedan 2006 då min väderstation sattes upp.

Klicka här för att komma till min vädersida!

Idag har jag även hunnit med att bevittna en sjöräddning, det var SSRS Kalmar som var på plats här, just här, vid Granudden. En liten grå snipa hade kommit drivande och skulle undersökas. Nu var det inget som tydde på olycka och Rescue Runnern tog snipan på släp, fast bara några meter ut till Rescue Swedbank (som inte vågade sig upp på badstranden).

Här är ärendet på JRCC Online! För övrigt en bra källa för information en sån här kväll.

Nu läser jag i en kvällstidning att ett åskoväder skall dra in över landet. Öland hör väl till de platser som i vadslagningssammanhang är klara solfaforiter. Idag har det varit stundtals mulet men inget regn i närheten.

Barometern rapporterar att Polisen hittills har haft en lugn kväll i Borgholm. Samma tidning skriver att i år är det ovanligt få campinggäster på Öland. Valet mellan att fira vad tidningen kallar "riktig midsommar" på Eriksöre Camping, och att stanna kvar i min egen lilla glädjekälla - gissa två gånger :-) Men det är tur att någon håller koll på firandet.

Direktlänkar       Inlägget:   Kategorin:   Kommentera inlägget! 
Kommentarer  I bloggen:  0   Trackbacks:  Trackback 
Om Bloggen:   Hemsida:
Tjänster Bloggportalen  Twingly Bloglovin Google Nyligen Knuff!


  
Trackback
Twingly Blog Search
Links to this page

Länka hit

Använd nedanstående rad. Markera raden, kopiera, och klistra sedan in i ditt inlägg.

Eller använd denna url: 

  Prenumerera med RSS