RSS 2.0

När vi idag nås av rapporter om att USA lyckats skjuta ned satelliten, trodde i vart fall jag i min enfald, att saken skulle vara utagerad.

Nu hävdas det från ryskt och kinesiskt håll, att hela historien varit ett svepskäl - enbart för att USA skulle få möjlighet att provskjuta ett nytt rymdvapen.

I så fall är det väl bara att gratulera det stora landet i väster - ännu en gång har man manifesterat sin propagandamaskins förmåga att få oss vanliga dödliga att fokusera på helt fel saker. Medan vi har diskuterat stormaktens klumpighet, arrogans och faror med en nedfallande raket - sitter man i Pentagon i lugnan ro och genomför sitt missiltest.

Eller så är det helt enkelt så att USA har fet-tabbat sig och försöker dölja allting med dimridåer - varav det misstänkta missiltestet skulle kunna vara det senaste (men dock inte sista) i raden?

Fler artiklar:
- De måste avfyra på tio sekunder
- Satellit nedskjuten
- Robot träffade satelliten

Mina tidigare inlägg i ämnet:
- 2008-feb-19 21:14
- 2008-feb-14 19:49
- 2008-jan-27 10:55

Direktlänkar       Inlägget:   Kategorin:   Kommentera inlägget! 
Kommentarer  I bloggen:  3   Trackbacks:  Trackback 
Om Bloggen:   Hemsida:
Tjänster Bloggportalen  Twingly Bloglovin Google Nyligen Knuff!


  
Kommentarer
Postat av: Dan

-- "Nu hävdas det från ryskt och kinesiskt håll, att hela historien varit ett svepskäl - enbart för att USA skulle få möjlighet att provskjuta ett nytt rymdvapen."

Vad jag kunde se på test-skjutnings bilderna så vart det Japanska flottan som faktiskt "sköt" iväg missilen. Vilket betyder att det måste vara en världsomspännande konspiration av Japan och USA.

Snart är säkert Frankrike och England inblandade också. se up Team America World Police

2008-02-21 @ 14:32:06
Postat av: Olle Eriksson

Anta för en sekund att hela historien är sann. Man kunde inte låta satelliten falla igenom atmosfären pga faran med hydrazin-bränslet. Och så gjorde man det enda man kunde göra och sköt ner den.

2008-02-21 @ 14:56:49
Postat av: Ulf

Det är osannolikt att Nordkorea skulle ha lagt ner sitt kärnvapen- och missil- program om USA inte utvecklat detta och ett par andra liknande vapen. USA välkomnar säkert möjligheten till att testa och visa världen, inte minst Iran, att det fungerar.

2008-02-21 @ 17:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Twingly Blog Search
Links to this page

Länka hit

Använd nedanstående rad. Markera raden, kopiera, och klistra sedan in i ditt inlägg.

Eller använd denna url: 

JRCC Online
  Prenumerera med RSS